Beleef de coolste zomer ooit dankzij deze 3+1-gratisactie

Welkom bij WB Technics – jouw bestemming voor de coolste zomer ooit! We hebben een onweerstaanbare aanbieding voor je: de Samsung airco-deal 3+1 gratis. De zomer staat voor de deur! Grijp snel je kans en reserveer jouw deal voordat de dagen warmer beginnen te worden!

3+1 = een deal die je niet mag missen

Met deze speciale aanbieding ontvang je een gratis derde binnenunit bij een bestelling van 1 buitenunit en 2 binnenunits. Want buiten genieten van de warme zomerzon is heerlijk. Maar binnen heb je het graag lekker koel!

Grijp jouw coole deal!

Mis deze deal niet en maak snel een afspraak

2023 wordt je coolste zomer ooit 😎.

Reserveer nog snel je Samsung airco-deal. 3 + 1 gratis!

Bij een bestelling van 1 buitenunit en 2 binnenunits ontvang je een 3de binnenunit gratis.

Vind afkoeling ín huis met je gloednieuwe airco ❄
Zodat je buiten volop geniet van de warmte 🌞.

Voordelen van een Samsunginstallatie?

1) Windfree
Betekent zoveel als geen wind. Nogal wiedes…
Maar wat is dan het voordeel? Geen stijve nek of andere kwaaltjes meer omdat je in “de trek” van je airco zit. Nadat de airco op temperatuur is koelt hij de ruimte verder zonder voelbare wind.

2) Comfort
Ok. Comforabel waarschijnlijk. Correct. Maar hoe dan? Met de AI-Auto-Comfort-functie van Samsung. Door een ingenieus volgsysteem kan je het toestel afstemmen op persoonsherkenning. M.a.w. je kan instellen dat, wanneer het toestel uitzonderlijk toch wind produceert (bij opstart bijvoorbeeld), zie ook punt 1, hij niet blaast in je richting.

3) Samsung Smart Things
Samsung sleutelt met 1400 programmeurs aan z’n universele Smart Things App. In deze app schakel je alle elektrische toestellen, die wifi hebben en de app ondersteunen, aan elkaar. Zo maak je je woning intelligent(er)
.

Meer technische info over het toestel? 
Surf rechtstreeks naar het Comforttoestel in de website van Samsung.

Meer info over Samsung Smart Things?
Ontdek alles hier in de website van Samsung.


Sfeerfoto van een Samsung airco in een living, type WindFree Comfort bij WB Technics uit Tielen, Lichtaart en Kasterlee

Maak je afspraak!

Vul onderstaand formulier.
Nick of Els bellen je dan spoedig terug om verdere afspraken te maken.

Onze buitenunits

Onze binnenunit

3+1 = 4 redenen waarom je voor een Samsung-airco kiest

1 Wind-Free

Airconditioning en tocht zijn voor sommigen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet zo met de Samsung-airco’s. Met de Wind-Free-technologie geniet je van koeling zonder een constante tocht. Zodra het systeem de gewenste temperatuur heeft bereikt, blijft het de ruimte verder koelen zonder dat je een onaangename wind ervaart. Geen last meer van een stijve nek of andere ongemakken.

2 Comfort

Comfort op maat van ieder persoon staat centraal bij Samsung. Dankzij de AI-Auto-Comfort-functie herkent het toestel personen. Dat zorgt ervoor dat de airco zelf bij het opstarten niet in jouw richting blaast. Het slimme volgsysteem zorgt te allen tijde voor een optimaal comfortniveau. Waar je ook gaat.

3 Samsung Smart Things

Maak je woning intelligent met Samsung Smart Things. De universele app werd ontwikkeld door een team van 1400 programmeurs en stelt je in staat om al je elektrische apparaten met wifi en app-ondersteuning met elkaar te verbinden. Eén app voor al je toestellen. Makkelijker kan haast niet!

4 Topkwaliteit

Los van alle technische snufjes en innovaties is en blijft Samsung gewoon een oerdegelijk merk dat voor niets minder dan topkwaliteit gaat.